Om mottagningen

macskosz-portrattbildDenna mottagning drivs till 100% i privat regi, oberoende av landstinget och BUP-kliniker i landet och som en konsekvens: inget remissförfarande och ingen sammanhållen journalföring.

När Ni ringer mig är det jag Andrea Büki som svarar.

Jag är i grunden läkare som specialiserat mig på just barn och unga och deras psykiska hälsa, är barnpsykiater.

Jag har jobbat i nästan 10 år på BUP-kliniken på SÄS i Borås och har kunskap om ångest och depression, både när det gäller medicinsk och psykoterapeutisk behandling. Jag har grundläggande psykoterapiutbildning och även skaffat mig både erfarenhet och perspektiv på andra sidan Öresund, i Ålborg, Danmark.

För närvarande jobbar jag på Habilitering och Hälsa.

De senaste fem åren har jag fokuserat framförallt på följande neuropsykiatriska diagnoser: AHDH, autism, Tourette-syndrom och sömnstörningar. Jag har både utrett och behandlat dessa tillstånd.

Utfärdar intyg till försäkringskassan, till kommunen, även körkortsintyg.

Jag är själv förälder, en attachment parenting-fantast, brinner för babywearing, hjälper gärna nyblivna föräldrar, been there, done that…

Mitt kontor ligger centralt i Borås, i samma byggnad som Cityläkarna, på fjärde våningen, där Elitkontoret har sina lokaler. Hiss finns. Parkering sker antingen på Elitkontorets markerade platser eller under Centralbron.

Du är välkommen att kontakta mig!